Facial Brush GESKE 3 in 1, s držačem, Hello Kitty

14,95 

SKU: N/A Categories: ,

Tehnologije

ZAŠTO DJELUJE

NEKA NJEGA VAŠEG LICA BUDE JEDNOSTAVNA I PRAKTIČNA UZ NAŠU ČETKU ZA LICE

Kompaktna, ali učinkovita – naša četka za lice spremna je otključati prirodnu, blistaviju i pomlađenu kožu, počevši od njenih najdubljih dijelova.

Najslađa pop ikona, koju svi poznajemo i volimo, tu je da pomogne vašoj koži da izgleda besprijekorno! Kompaktna, ali učinkovita Hello Kitty četka za lice SmartAppGuided™ Facial Brush spremna je otkriti prirodnu, svjetliju i mladenačku kožu, počevši od njenih najdubljih dijelova.

SmartAppGuided™ Facial Brush pruža ultra higijensko dubinsko čišćenje savršeno za vašu svakodnevnu rutinu njege kože. Recite zbogom nečistoći, masnoćama i ostacima šminke, koji začepljuju vaše pore, u samo 30 sekundi. Zaboravite na prištiće, vaša koža je sada u potpunosti čista!.

Uz super mekane i fleksibilne silikonske vrhove ova četka za lice ljupkog Hello Kitty dizajna omogućuje dubinsko i precizno čišćenje, bez propuštanja nijedne točke, dok izgledate sjajno.

Tehnologija u službi ljepote zajedno s slatkom i slavnom Hello Kitty pravi je spoj za vašu kožu i kućni spa. Otkrijte čitav asortiman napih GESKE + Hello Kitty proizvoda!

Line: GESKE

Waterproof: 100%

Material: Silicone

  • Higijena
  • Masna koža
  • Nečistoće
  • Tekstura
POBOLJŠAJTE SVOJU RUTINU

USAVRŠITE SVOJU KOLEKCIJU

Ubrzan put do savršenstva – zavirite u našu kolekciju komplementarnih proizvoda!
THE TECH INSIDE

MEET YOUR NEW PERSONAL SKINCARE EXPERT

Embrace the power of beauty tech and experience skincare like never before with the free GESKE German Beauty Tech App.