MicroCurrent Face-Lifter GESKE 6 in 1

49,95 

SKU: N/A Categories: ,

Tehnologije

ZAŠTO DJELUJE

NEKA NJEGA VAŠEG LICA BUDE JEDNOSTAVNA I PRAKTIČNA UZ NAŠ MICROCURRENT FACE-LIFTER

Unaprijedite svoju beauty rutinu s našim Microcurrent Face-Lifterom. Ovaj sofisticirani uređaj koristi najnoviju tehnologiju mikrostruja za zatezanje i oblikovanje kože lica. Snažno stimulira kožu kako bi poboljšao tonus i teksturu, dajući vam svježiji, mlađi izgled.

Izgledajte besprijekorno sa zategnutim konturama lica. Neka vam svi zavide uz naš najnoviji uređaj za lifting, koji koristi našu vlastitu tehnologiju MicroCurrent Face-Lift.

SmartAppGuided™ MicroCurrent Face-Lifter koristi više vrhunskih patentiranih tehnologija, da bi vam omogućio istovremeno tretman njege lica i vježbu za vašu kožu i mišiće lica!

Klizanjem Ultra-Gentle Contouring & Firming Spheres po vašoj koži oslobađaju se male mikrostruje, koje pokreću prirodne procese cijeljenja vaše kože, da bi učvrstile i zategnule vaše lice. Zahvaljujući niskonaponskoj struji korištenje MicroCurrent Face-Liftera potpuno je sigurno. Istodobno, naš tretman za masažu protiv starenja i SmartSonic Pulsation tehnologija dubinski djeluju na vaše pore i pripomažu u boljoj cirkulaciji krvi, čiste toksine i ublažavaju napetost lica. I kakav je rezultat? Glađa, mekanija koža, koja jednostavno blista.

Za korištenje tehnologije MicroCurrent Face-Lift obavezan je gel GESKE Hydrating MicroCurrent Gel. Savršeno priprema vašu kožu za učinak pomlađivanja i uz to je hidratizira.

Line: GESKE

Waterproof: IPX7

Battery:Li-Ion 3.7V

Material: ABS, Silicone, Zinc Alloy

  • Sjaj
  • Sitne Bore
  • Masaža
  • Toniranje
POBOLJŠAJTE SVOJU RUTINU

USAVRŠITE SVOJU KOLEKCIJU

Ubrzan put do savršenstva – zavirite u našu kolekciju komplementarnih proizvoda!
THE TECH INSIDE

MEET YOUR NEW PERSONAL SKINCARE EXPERT

Embrace the power of beauty tech and experience skincare like never before with the free GESKE German Beauty Tech App.