Sonic Thermo Facial Brush & Face-Lifter GESKE 8 in 1

59,95 

SKU: N/A Categories: ,

Tehnologije

ZAŠTO DJELUJE

NEKA NJEGA VAŠEG LICA BUDE JEDNOSTAVNA I PRAKTIČNA UZ NAŠ SONIC THERMO FACIAL BRUSH & FACE-LIFTER

Iskoristite snagu inovacije s našim Sonic Thermo Facial Brush & Face-Lifterom – vašim novim saveznikom za blistavu kožu. Ovaj inovativni uređaj koristi kombinaciju termalne tehnologije i vibracija kako bi pružio dubinsko čišćenje i lifting u jednom koraku. Toplina lagano otvara pore i omekšava kožu, dok vibracije potiču cirkulaciju krvi i obnavljaju tonus kože. Uz svaki nježni dodir, Sonic Thermo Facial Brush & Face-Lifter pruža nevjerojatan osjećaj luksuza i učinkovitosti, ostavljajući vašu kožu blistavom, toniranom i revitaliziranom.

Sa širokim spektrom visokotehnoloških značajki, naša nova Sonic Thermo Facial Brush & Face-Lifter | 8 u 1 dizajnirana je otključa i očuva prirodnu, sjajnu i pomlađenu kožu, počevši od najdubljih slojeva.

SmartAppGuided™ Sonic Thermo Facial Brush & Face-Lifter pruža ultra-higijensko dubinsko čišćenje savršeno za vašu svakodnevnu rutinu njege kože. Recite zbogom nečistoći, masnoći i ostacima šminke, koji začepljuju vaše pore u samo nekoliko sekundi. Pokreće ga savršena sinergija između naše patentirane SmartSonic Pulsation tehnologije s više od 7 500 pulsacija u minuti i izuzetno mekih, ultra higijenskih silikonskih vrhova. Dizajniran je za područje oka i nosa kako biste osigurali da ne propustite nijedno mjesto.

Da biste podigli svoju rutinu njege kože na višu razinu, Pore-Opening Deep Warming tehnologija otvara pore pomoću 12 termalnih zagrijanih perlica smještenih na prednjem dijelu četkice, omogućavajući aktivnim sastojcima za njegu kože da prodru duboko u kožu i ostvare najbolji učinak. Aktivirajte zagrijane perlice tijekom čišćenja, da biste izvukli maksimalnu korist od svoje četke u samo nekoliko trenutaka.

Prednosti ne završavaju ovdje: aktiviranje ultra-nježnih sfera za oblikovanje i učvršćivanje te korištenje naše patentirane MicroCurrent Face-Lift tehnologije omogućuje niske voltaže kako bi masirale kožu i aktivno doprinijele čvršćoj koži i mlađem izgledu.

Kao glamurozni završetak, Youthful Glow Massage tehnologija pruža vašoj koži masažu koja opušta i zateže i to s dugotrajnim učinkom.

Za korištenje MicroCurrent Face-Lift tehnologije, potreban je GESKE hidratantni gel za provođenje mikrostruje. On savršeno priprema vašu kožu za pomlađujući učinak i istovremeno je hidratizira.

Line: GESKE

Waterproof: IPX7

Battery: Li-Ion 3.7V

Material: ABS, Silicone, Aluminium Alloy, Brass

  • Higijena
  • Masaža

  • Masna koža

  • Nečistoće

  • Sitne bore

  • Sjaj

  • Tekstura
  • Toniranje
POBOLJŠAJTE SVOJU RUTINU

USAVRŠITE SVOJU KOLEKCIJU

Ubrzan put do savršenstva – zavirite u našu kolekciju komplementarnih proizvoda!
THE TECH INSIDE

MEET YOUR NEW PERSONAL SKINCARE EXPERT

Embrace the power of beauty tech and experience skincare like never before with the free GESKE German Beauty Tech App.